Svensk Premierådgivning

Svensk premierådgivning

Svensk Premierådgivning är en PPM-rådgivare som tar 996:- per år för sina rådgivningstjänster. Marknadsföringen av bolaget sker nästan uteslutande via telefonförsäljning, där många kunder som blivit uppringda i efterhand känt sig lurade av företagets telefonförsäljare. Även Konsumentverket har riktat kritik mot bolaget.

Länk till Svensk Premierådgivning.

 

Artiklar om Svensk Premierådgivning:

 • Andreas Karlsson

  flera av Svensk premierådgivnings kunder är upprörda och har anmält bolaget till Konsumentverket. Myndigheten hotar nu med vite på 100 000 kronor om företaget inte redovisar inspelningarna från försäljningssamtal under 2008 och 2009.

  Missade deadline
  Ljudupptagningarna skulle ha funnits hos myndigheten senast i går

 • nisse
 • Åke 25/3-2010

  Akta er för detta är ett bondfångeri/bluf företag.
  Själv blev jag lurad att betala 3035kr för att jag var lite för snabb och sa Ja till deras telefonförsäljare och utan möjlighet att få bryta avtalet genom att det var omöjligt att nå dem.

 • Lurad

  De har en inspelning där de hävdar att jag har varit med om att tacka ja till ett erbjudande. Oavsett rösten så har jag INTE sagt ja till en sådan tjänst. Nu ringer de och pressar mig och har skockat påminnelser och fakturor. Jag blir så arg att man står helt utan rättigheter och känner sig utnyttjad. Jag måste nu lägga energi och möda på den här skiten. Kostar både tid engagemang och pengar. Borde vara möjligt att skicka en faktura till dem på nedlagd tid.

 • adam

  Allt funkar utmärkt för mig iaf, bus enkelt att bekräfta byterna cirka varanan månad plus högre avkastning än dem flesta företagen va ja vet om. 1396kr en liten summa att betala varje år för en bättre pension!